Search Our Site

images/iacf1.jpg

ЕФЕКТИВНИ РЕШЕНИЯ ЗА ТЕХНИЧЕСКА СИГУРНОСТ


Свържете се с нас

За нас

Създадена през 1995

„Енигма” ЕООД е една от първите частни компании в България, занимаващи се с проектиране, доставка, инсталиране, интеграция, мониторинг и контрол на съвременни, високотехнологични решения за техническа сигурност и безопасност.

Нашият приоритет е да предоставим на нашите клиенти решения от водещи световни производители, съчетани с надеждно и професионално обслужване.

Ние предлагаме пълна гама от услуги в областта на системите за безопасност и сигурност от проектирането до въвеждането в експлоатация и поддръжката.

Чрез коректност и качество „Енигма” ЕООД превръща в свой приоритет максималната удовлетвореност на клиента.

Мониторинг центрове и контролни зали


Създаваме съвременни решения за събиране, визуализация, анализ и управление на информацията генерирана от системи за сигурност, производствени процеси и други.

Интеграционни софтуери и приложения


„Енигма“ ЕООД предлага високотехнологични решения за интегриране на системи, чрез използване на готови платформи и разработка на софтуерни приложения, съобразени с нуждите на нашите бизнес партньори.

Системи и съоръжения за пожарна безопасност


Ние предлагаме решения за пожарна безопасност, съобразени с особеностите на Вашият бизнес.

Системи за видеонаблюдение


Предложените от нас решения за видеонаблюдение повишават ефективността на Вашата сигурност, технологичния контрол, както събирането и обработката на качествена и значима за Вас видеоинформация.

Системи за контрол на достъп и работно време


„Енигма“ ЕООД предлага решения за управление на достъпа до сгради, съоръжения, контрол на достъпа до информационни системи и управление на персонала.

Звукови системи за извънредни ситуации


Предлагаме на нашите клиенти надеждни решения за звукови системи, съобразени със съвременните стандарти и нормативи.

Сигнално охранителни и системи за периметрова охрана


След извършване на анализ и оценка на риска „Енигма“ ЕООД предлага на своите клиенти индивидуални решения за всеки обект.

Паркинг системи и управление на трафик


„Енигма“ ЕООД предлага гъвкави решения на системи за управление на трафик и паркиране отговарящи на нарастващите нужди и изисквания.

Услуги

„Енигма“ ЕООД предлага на своите клиенти професионални услуги от етапа на проектиране, изграждане, въвеждането в експлоатация, до цикъла на профилактика и поддръжка - където разчитаме на най-добрите експерти, за да осигурим желаното високо качество.
 • Оценка на риска
  Нашите специалисти извършват анализ и оценка на риска, съобразявайки се с характеристиките на обекта и изискванията на клиента, изготвяйки оптимално технологично решение.


 • Управление на проекти
  „Енигма“ ЕООД предлага цялостно изграждане и управление на проекти, използвайки системи гарантиращи цялостен контрол на процесите по реализацията. • Проектиране
  Нашите сертифицирани проектанти изготвят проекти съобразени със съвременните тенденции, нормативи и стандарти, консултирани от водещите производители в съответните браншове.


 • Техническа поддръжка
  „Енигма“ ЕООД предлага на своите клиенти гаранционна и следгаранционна поддръжка, планирани профилактични прегледи и обслужвания, при необходимост - спешни аварийни ремонти.
  „Енигма“ ЕООД поддържа изградените от нея обекти, както и обектите, изградени от други компании.


ISO 9001:2015

Разрешение

Milestone

Разрешение

35,10,0,50,1
25,600,60,0,3000,5000,25,800
90,150,0,50,12,30,50,1,70,12,1,50,1,1,1,5000
0,1,1,0,2,40,15,5,2,1,0,20,0,1
Afcon
Afcon
Zettler
Zettler
Milestone
Milestone
C4
C4
Axis
Axis
HikVision
HikVision
Panasonic
Panasonic
AlViS
AlViS
Paradox
Paradox
Honeywell
Honeywell
Optex
Optex
UTC
UTC
HID
HID
Securiton
Securiton

Свържете се с нас

 • България, София 1680
  ул. Подуево № 10, офис 13

 • + 359 (2) 421 75 90
 • + 359 (2) 421 90 73
 • website@enigma-bg.eu